PRAKTISK FORLØB VED  ANGST

Når vi har lavet en aftale…

Så snart vi har lavet en aftale, sender vi dig med det samme noget letlæst materiale om, hvordan hjernen fungerer. Vi har med vilje holdt det i et sprog, så du ikke behøver være hjernekirurg. Og der er masser af cases. Du vil også her allerede få de første øvelser, så du er i gang med det samme.

 

Forsession

Inden første session laver vi over tlf. eller skype en kort forsession, hvor vi kortlægger problemerne – og hvor vi finder ned til roden af problemerne, så vi ikke spilder tiden på symptomer. Ved at lægge problemerne på forsessionen, kan vi på første session i stedet bruge tiden på løsningerne.

angst

 

Første session

Du bestemmer selv, om første session omkring din angst skal være personlig eller skal foregå over skype eller tlf. Effekten på din angst er den samme.

På første session lærer du, hvordan du kan lade de forskellige dele af hjernen kommunikere bedre sammen, så de også arbejder sammen i stedet for at modarbejde hinanden. På den måde kommer al den kraft, der hidtil har holdt dig tilbage, til at stå til din rådighed i stedet. Og du får bevidstgjort dine ubevidste ressourcer, så du kan bruge dem, når du har lyst.

På første session lærer du også kraftfulde, neurologiske teknikker, der effektivt afmonterer det dårlige ”software”, du har gået rundt med i måske mange år, om som har givet angst. Du får så at sige tømt den rygsæk, du har slæbt rundt på – og de fleste beskriver da også resultatet som en frihed eller lethed.

angst

De følgende sessioner

De fleste har brug for mellem 3-5 sessioner til at få fjernet sejlivet angst, der også involverer f.eks. selvværd og stress eller depression. Den første varer typisk 3-4 timer – de andre er væsentligt kortere.

 

Mellem sessionerne

Neurocoaching er en træning af hjernen. Så på alle sessioner får du lavpraktiske øvelser, du skal udføre dagligt og lydfiler, du skal lytte til dagligt

 

Opfølgning

Efter sidste session tilbyder vi at følge dig i 3 måneder. Det skal sikre, at det nye mønster bliver stabilt – og at de penge, du har brugt på neurocoaching bliver en livsvarig investering.

Se flere detaljer om forløbet her.

 

Timepris 985,- kr. (enhedspris uanset om det er forsession, coaching-tiden eller tiden, vi bruger på at laver referat, øvelser og lydfil).

Michael Kjærsgaard dog timepris 1185,– (enhedspris uanset om det er forsession, coaching-tiden eller tiden, vi bruger på at laver referat, øvelser og lydfil).