DOKUMENTATION

Målinger

Personlig udvikling kan hurtigt blive uhåndgribeligt og ”fluffy”. Derfor gør vi meget ud af løbende at måle effekten, så du kan se sort på hvidt, hvad du får for pengene.

Og vi måler ikke bare, hvor meget du flytter dig i forhold til dit mål men også din generelle trivsel. Mht trivsel bruger vi Verdenssundhedsorganisationens redskab WHO5

dokumentation

 

I løbet af 2016 udkommer en uafhængig rapport med alle resultater for de seneste 3-4 år. Den overordnede statistik for de ca. 400 cases er dog allerede nu klar:

 

dokumentation

 

  1. På første session flytter den gennemsnitlige kunde, der har fulgt neurocoachingprogrammet, sig fra 22% til 66% af sit mål.
  1. I hele forløbet på typisk 3-5 sessioner flytter den gennemsnitlige kunde, der har fulgt neurocoaching-programmet, sig fra 22% til 90% af sit mål.

 

  1. I hele forløbet flytter den gennemsnitlige kunde, der har fulgt neurocoaching-programmet, sig i generel trivsel fra under depressionsniveau til pænt over det danske gennemsnit. Vi bruger her Verdenssundhedsorganisations målemetode (den er en underorganisation under FN). Skalaen går fra 0 til 100. Har du under 35 vil du typisk være i depression. Det danske gennemsnit er på 68. Når kunder starter ved os, ligger de i gennemsnit på 34. Og når de slutter, ligger de i gennemsnit på 74.