Vores kontor ligger på  Rosenholm Gods lige uden for Århus – med smuk udsigt til Rosenholm Slot, som er kendt fra bl.a. julekalenderen “Jul på Slottet”. De fleste sessioner sker dog over tlf. eller skype, da de har samme effekt som personligt fremmøde.

 

Kontakt information, hvis du ønsker hjælp til angst

Vi besvarer mails så hurtigt, vi kan komme til det, men ellers er du meget velkommen til at ringe til os på

70 27 61 00

Mandag -fredag 9.00 -17.00

 

 

Email : mail@neurocoaching.dk

Du skal som kunde være opmærksom på at de fleste af vores terapeuter for det meste afholder sessioner på andre adresser! Derfor venligst lige dobbeltcheck adressen i aftalemailen, som du får, når vi har lavet en aftale om hjælp til angst.

————

Neurocoaching er en træning af hjernen. Du skal derfor, inden du kontakter os, gøre dig klart, om du også er parat til at yde en daglig indsats for at få det godt igen. Hjælp til angst nytter kun noget, hvis du er parat til at hjælpe dig selv. Angst kan godt give dele af hjernen en sidegevinst – derfor kan den godt stritte imod en forandring, fordi den er bange for at miste det, den tror, at den får ud af angsten. Det er grunden til, at  det er vigtigt med en dedikeret indsats.

Det at få dig til at føle dig tryg igen er rent neurologisk ikke anderledes end at ændre en hvilken som helst anden uvane, uanset om det er at holde golfkøllen forkert eller børste dine tænder forkert. For hjernen er det hele bare elektriske impulser og kemi. Derfor sker al forandring i hjernen også på stort set samme måde – og nøgleordene er gentagelse og vedholdenhed. Til gengæld har vi gjort processen sjov og spændende for dig, så de daglige øvelser er noget, du kan glæde dig til. Og du vil opleve mange positive sidegevinster – for du kan ikke ændre en del af systemet uden af ændre hele systemet